Kamery

Podporuje Tesla Smart Camera PIR Battery ONVIF?

Bohužel, tento model kamery ONVIF nepodporuje.

Jak mohu vypnout diody na kameře?

Diody na kameře můžete vypnout následovně: v rozhraní kamery klikněte v pravém horním rohu na tři tečky, dále na tlačítko nastavení základních funkcí a poté přepínač stavová kontrolka.

Jak kameru přidat do ONVIF

- propojit NVR uložiště s PC - kamera se musí nacházet ve stejné wifi jako NVR - v rozhraní naší aplikace v rozšířeném nastavení zapnout ONVIF funkci, zde se nachází i IP - do rozhraní NVR vyplnit jak IP kamery tak i port

Jaké má kamera Tesla Smart Camera PIR Battery IP?

Produkt má IP krytí: IP65.

Jdou spárovat dvě kamery v jedné aplikaci?

Ano, mělo by to fungovat bez problému.

Je možné kameru zprovoznit a provozovat bez přístupu k Wi-Fi?

Pro zprovoznění kamery je potřeba přístup na internet, kamera se nastavuje přes aplikaci.

Jaký typ SD karty je možné použít?

Pro vložení je určena MicroSD karta.

lze kamera použít i bez zapojení do sítě?

Kamera není na baterie ale má napájení jen ze sítě.

Bude kamera fungovat přes hotspot na telefonu ?

Kamera budu fungovat přes standardní datové připojení na mobilu.

Jak vypnout Tesla Smart Cameru 360?

Stisknutím tlačítka “Kontrolka stavu” po dobu 3 sekund zapnete/vypnete kameru.

Onvif heslo, odkaz na rtps stream

Heslo je admin. Při použití Onvif je nutné stáhnout software “onvif device management”, v případě využití webrt je link ipc-eu.ismartlife.me

Takže pokud tomu rozumím správně, tak když senzor zaznamená pohyb, sepne kameru a odešle mi upozornění na mobil?

Ano, přesně tak, v případě, že kamera vyhodnotí pohyb, který posléze zaznamená, přijde vzápětí notifikace na telefon. Také je možné nastavit citlivost senzoru PIR - který poté bude v závislosti na nastavení citlivosti snímat pohyb.

Lze se ke kameře připojit odkudkoliv? Myšleno, zda se lze připojit do domácí sítě i externě?

K kameře se připojíte nejen v rámci vaší domácí Wi-Fi sítě, ale také odkudkoliv „zvenčí“ (pokud vám toto spojení neblokuje váš router), díky čemuž se nabízí právě zmíněné využití jako bezpečnostní kamera. V případě, že se obraz přenáší přes mobilní data, aplikace vás na to upozorní, a případně se nabízí možnost přepnout kvalitu obrazu na nižší. V rámci domácí sítě se k obrazu z kamery může připojit libovolný počet (vámi schválených) uživatelů.

Kamera se neustále odpojuje a je v režimu off-line, co se s tím dá udělat?

>Zkusili bychom resetovat kameru, odebrat z aplikace toto zařízení a případně zkusit aplikaci znovu nainstalovat - a také zkontrolovat, zda v mobilním telefonu máte povolen přenos dat, nebo připojení k Wi-Fi a zda je připojení stabilní. Frekvence Wi-Fi musí být 2,4GHz. V případě, že by problémy i nadále přetrvávaly, poradili bychom reklamaci.

Je možné na kameře vypnout veškeré svítící diody, aby to nesvítilo vůbec?

Světla na naší kameře vypnout jdou, ale pokud budete chtít využívat INFRA záznam(v noci), tak tlumené červené světlo pro INFRA trochu svítit bude (rozumějte, jsou vidět diody, lehounce červeně - neosvětlí to však prostor).

Kolik dat/GB záznamu je schopna Tesla chytrá kamera zachytit/zaznamenat?

Kamera je schopna nahrávat 7 GB záznamu, k tomu tedy lze uzpůsobit kapacitu paměťové karty

Potřebuje kamera - "chůvička" stabilní připojení k internetu/Wi-Fi síti?

Ano, chůvička potřebuje stabilní připojení - přístup k WI-FI síti

V jakém pásmu má být v rámci Wi-Fi připojení kamera nastavena?

Kamera vyžaduje v rámci bezdrátového připojení Wi-Fi pásmo 2.4 GHz

Existuje možnost se vzdáleně připojit přes Wi-Fi ke kameře a sledovat obraz živě, nebo pouze ze záznamu (SD karta, Cloud)?

Kamera musí být připojená k internetu a normálně skrze appku je potom vidět živý přenos.

Jaká je výdrž baterie u kamery Tesla Smart PIR Battery?

Pro výrobek Tesla Smart Camera PIR Battery je použita baterie, která vydrží – v závislosti na mnoha faktorech, až 90 dnů

Zakoupil jsem Tesla Smart Camera PIR Battery a chtěl bych vědět, zda lze kameru používat, respektive pořídit záznam i tam, kde není Wi-Fi.

Zaznamenávat na SD kartu půjde i bez Wi-Fi připojení, ale na prohlížení budete potřebovat kameru zase připojit, resp. hledání Wi-Fi ji bude zbytečně vybíjet.

Jaké jsou možnosti ohledně ukládání záznamu u chytré kamery?

Kamera podporuje různé způsoby ukládání záznamu. Samozřejmostí je možnost ukládání dat na paměťovou kartu microSD a také automatické nahrávání smyček. Zároveň lze využít vlastní úložiště skrze otevřený standard ONVIF (volbu je nutné povolit v nastavení aplikace). Určitě je také vhodnou možností ukládat nahrané záznamy do Cloudového úložiště.

Zapnutá kamera se zahřívá, je teplá, je to běžný a bezpečný stav?

>Zahřívaní je normální, kamera má velmi malé tělo - je na to však stavěná, plast je v tomto případě nehořlavý - i kdyby snad došlo ke zkratu a mechanickému poškozeni - kamera se v extrémním případě začne tavit, ale nikdy nedojde ke jejímu vznícení (odpovídá certifikaci).

Mám vaši kameru Tesla Smart Camera 360 a potřebuji ji použit na streamování. Bohužel na webu ani v dokumentaci jsem nenašel návod na připojení kamery k počítači.

Kamera tuto funkci nepodporuje. Umí se však připojit na DVR rekordér skrze ONVIF (RTPS) stream, potom zaleží na konkrétním rekordéru. K počítači na přímo kameru však nepřipojíte

Proč se chůvička odpojuje do off-line režimu, nebo se k ní nedá připojit?

Doporučujeme chůvičku resetovat do továrního nastavení a vytvořit zcela nové připojení. Ty není od věci ji v nastavení Vašeho routeru doma přidělit stabilní IP adresu, ale není podmínkou - mělo by to pomoci

Jak mohu sledovat více chytrých zařízení z jednoho účtu v mé aplikaci?

Přes přihlášené zařízení - na kterém aktuálně ovládáte spárovaný produkt - sdílet přístup ke každému produktu zvlášť. vyberete produkt ke sdílení>kliknete v pravém horním rohu na ikonu tužky>Sdílená zařízení

Tesla kamera = špehování a odesílání dat čínské vládě

Tesla ukládá data v drtivé většině na serverech německého Amazonu, podléhá tedy evropskému zákonu GDPR.