Obecné

Reklamace a servis

Jak správně zabalit a co zaslat společně s reklamací - Pokud je v balíku více než jeden vadný produkt, musí být zásilka označena soupiskou reklamovaného zboží , tzn. na zásilku prosím napište seznam. V případě, že tento seznam nebude uveden, nelze nárokovat rozdíly v obsahu zásilky. - Reklamované zboží prosím zašlete pokud možno v kompletním balení. - V případě opakované reklamace prosím předložte i doklady o předchozích záručních opravách provedených v servisních střediscích. - Rekl...

Jak nastavit aplikaci Tesla Smart do jiného jazyka?

Aplikace Tesla Smart je nastavena podle mobilního telefonu. V případě, že chcete změnit jazyk v aplikaci, přejděte prosím do nastavení mobilního telefonu, kde na základě změny regionu změníte jazyk samotné aplikace.

Jsou produkty Tesla Smart kompatibilní s produkty od jiného výrobce?

Bohužel, produkty Tesla Smart zatím nejsou kompatibilní s produkty jiných výrobců.

Cena a velikost úložiště

Úložiště cloud nabízí dva plány. Základní plán (14 dní záznamu nazpět) stojí přibližně 100 korun a prémiový plán (30 dní záznamu nazpět) stojí přibližně 220 korun. České ceny se odvíjí od aktuálního měnového kurzu - proto je cena uvedena jako "přibližná".

Zakoupil jsem dvě PIR kamery, ale mají jiný FW, jedná se o chybu?

Vydali jsme stejná model kamery s drobnými úpravami ve FW, výkonnostně jsou kamery stejné pouze jsou postaveny na jinéaktualizace Firmwaru v případě kamer bohužel není možná. Obě kamery mají aktuální FW parametry jsou naprosto stejné.

Google Fit / Apple Health

Bohužel Tesla Smart produkty v současnosti nepodporují Google Fit a Apple Health.

Je možné k jednomu účtu připojit více zařízení?

Ano, je možné aby se připojilo více uživatelů. V aplikaci Tesla Smart, klikněte na „Vytvořit rodinu“, kde můžete upravit jméno rodiny a související nastavení, nadále tam můžete pozvat další uživatele, kteří můžou sledovat záznam z jejich zařízení. Nelze se však připojit pod jedním účtem z více mobilních telefonů.

ZigBee Hub má telefonní kartu nebo jak potom funguje spojení s mobilem?

Momentálně máme v naší nabídce dva modely centrální jednotky. Tesla Smart ZigBee HUB připojíte k Wi-Fi díky které pak můžete produkt ovládat skrze mobilní aplikaci.Druhý model Tesla Smart ZigBee HUB RJ45 disponuje ethernetovým portem díky kterému se připojíte přímo k síti. Produkt poté můžete sledovat v mobilní aplikaci a párovat ho s Tesla Smart produkty, které podporují ZigBee protokol.

Potřebuje systém k funkčnosti samostatný termostat při použití s kondenzačním kotlem? (Tesla Smart Bundle Style - 3x Valve Style + Hub)

Řešeni nahrazuje pouze radiátorové ventily za jejich chytré varianty. Tedy samostatný termostat, co spoušti kotel je stále potřeba.

Jsou produkty chytré domácnosti Tesla kompatibilní s produktovou řadou Tuya? (fungují na platformě Tuya?)

Produkty chytré domácnosti od Tesla jsou kompatibilní s platformou Tuya, ale bohužel tuto kompatibilitu nemůžeme garantovat do budoucna.

Kolik zařízení/termohlavic jde připojit prostřednictvím jedné ZigBee centrální jednotky/hubu?

Na ZigBee bránu lze napojit až 50 produktů chytré domácnosti - lze vytvářet jednotlivé skupiny, například skupina 50 termohlavic, která bude komunikovat s jednou centrální jednotkou (Hubem). Centrální jednotka ZigBee Hub existuje ve dvou variantách. Bezdrátový Tesla Smart ZigBee Hub a Tesla Smart RJ45 ZigBee Hub, který je třeba připojit UTP kabelem přímo do vašeho routeru. Oproti bezdrátové verzi s dosahem 50 m má ale RJ45 ZigBee Hub dosah až 120 metrů.

Podporují produkty Tesla komunikaci s hlasovými asistenty?

Ano, některé produkty Tesla Smart podporují komunikaci prostřednictvím hlasových asistentů Alexa Amazon, Google Asistent a Apple Siri (kompatibilita je vždy uvedena ve specifikaci produktu).

Máte stejné cena jako Alza, CZC, Datart, Smarty, atd.

Spolupracujeme s předními e-commerce partnery v České republice. Doporučená produktu je vždy stejná. Produkt si můžete zakoupit na vašem oblíbeném e-shopu nebo se koukněte na náš e-shop.

Smart Home = lenost/Nepotřebuji Smart Home, nejsem tak líný

Smart Home = pohodlí a méně starostí, ne lenost./Smart Home není o lenosti, je to o pohodlí a o ušetření starostí s domácností a postupné automatizaci domácnosti.

Chytrá domácnost nepotřebuje "chytré kraviny", jedině tak se ušetří za zbytečnosti

Chytré produkty jsou součástí našich životů již nějakou dobu a každý si může najít svého preferenta. Někomu postačí chytrý mobil, někdo si rád pořídí chytrou čističku vzduchu či kameru. Vyzkoušejte sám, produkty se dají v případě potřeby ovládat i manuálně.

Kam se posílají data?

Data se ukládají na AWS cloud v Německu, podléhají tedy evropskému GDPR.

Jaký je k tomu SW?

Ke všem produktům Tesla Smart je k dispozici aplikace Tesla Smart v češtině, kterou si můžete stáhnout na Android a iOS.

Nekvalitní

Tesla produkty spadají do kategie produktů poměr cena vs. výkon. Nejedná se o nekvalitní produkty, pouze jsou cenově přijatelnější a zákazníkovi přináší funkčnost a spolehlivost.

Drahé/Vysoká cena

Chápeme, že ne pro všechny může být cena produktů zajímavá. Třeba se Vám v budoucnu povede chytit nějakou fajn akci.

Čínský přeprodej/Čína/Přebrandovaný čínský produkt

Ano, produkty Tesla se vyrábějí v Číně, ostatně jako většina výrobků. Za Teslou však stojí český produktový tým, který produkty testuje, pečlivě vybírá funkcionality a snaží se co nejvíce přiblížit potřebám zákazníků. Snažíme se přinést kvalitní produkty za rozumnou cenu.

To je Elona Muska?

Elon Musk by byl určitě rád, kdyby to bylo jeho, ale tohle je zrovna naše.

Smart Home je zbytečnost

Smart Home je pro spoustu lidí stále tabu a něco, čeho se bojí, což je velká škoda, jelikož to má víc výhod než nevýhod. Díky Smart Home si např. jednodušeji poradíte s rutinními úkony, které denně děláte a ani si to neuvědomujete, zpříjemníte si tedy život. (Nevýhoda: Je to drahé, ale ušetřený čas a větší pohodlí v domácnosti to znatelně kompenzují.

Podkategorie